Algemeen

Vacaturevinder.net respecteert de privacy van degenen die haar website bezoeken en persoonsgegevens bij haar achterlaten. Aan de hand van het onderhavige beleid wil Vacaturevinder.net u uitleggen hoe zij omgaat met dergelijke persoonsgegevens.

Over Vacaturevinder.net

Vacaturevinder.net is een product van Titanium Leads B.V. Het kantoor van Titanium Leads B.V. is gevestigd te Zeewolde, adres: Planetenveld 35. Titanium Leads B.V. staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nr. 55848648.

1. Algemeen

1.1 In dit Privacybeleid wordt beschreven hoe Vacaturevinder.net persoonsgegevens verwerkt.

1.2 De persoonsgegevens die door Vacaturevinder.net worden verwerkt zijn de gegevens die u opgeeft bij uw inschrijving [naam, e-mailadres, zoekwoorden en geboortedatum].

2. Verzameling en gebruik van persoonsgegevens

2.1 Vacaturevinder.net verzamelt uw persoonsgegevens wanneer u deze persoonsgegevens aan Vacaturevinder.net heeft doorgegeven. U geeft uw gegevens door zodra u zich bij ons aanmeld voor vacature-alerts, contact met ons opneemt, als er een transactie tussen u en ons plaatsvind, u een formulier invult, u meedoet aan een actie en/of enquete.

De volgende gegevens kunnen worden verzameld:

  • Voornaam
  • Achternaam
  • Email adres
  • Telefoonnummer
  • Adresgegevens
  • Bank- en overige transactiegegevens
  • Uw CV met daarin arbeids-gerelateerde gegevens zoals
    • Werkervaring
    • Scholing
    • Overige (persoonlijke) toevoegingen aan het CV

2.2 Vacaturevinder.net gebruikt uw persoonsgegevens voor het doeleinde waarvoor u de persoonsgegevens aan Vacaturevinder.net heeft verstrekt. Hieronder wordt in ieder geval verstaan: de inschrijving bij Vacaturevinder.net op grond waarvan u toegang krijgt tot het overzicht van de door Vacaturevinder.net geselecteerde vacatures. Bij contactopname, uw adres-/ contactgegevens zodat wij met u kunnen corresponderen. Bij het aanleveren van uw CV, uw arbeids-gerelateerde gegevens zodat u passend werk kunt vinden dat aansluit op uw CV.

2.3 Daarnaast kan Vacaturevinder.net uw persoonsgegevens gebruiken om u per e-mail te informeren over haar diensten. Ook kan Vacaturevinder.net uw persoonsgegevens gebruiken voor het versturen van commerciële e-mails zoals advertenties en reclamemateriaal, al dan niet afkomstig van derde partijen. Door inschrijving verleent u hier toestemming voor.

2.4 Als u Vacaturevinder.net om informatie over diensten en producten verzoekt, verwerkt Vacaturevinder.net uw persoonsgegevens om aan dat verzoek te voldoen.

3. Minderjarigen

In sommige gevallen vraagt Vacaturevinder.net expliciet toestemming om bepaalde persoonsgegevens te kunnen gebruiken. Als u jonger dan 16 bent, dan heeft u toestemming nodig van uw ouder of voogd om de persoonsgegevens te verstrekken aan Vacaturevinder.net. Uw ouder of voogd kan in dat geval ook altijd de aan Vacaturevinder.net verstrekte gegevens aanpassen of verwijderen.

4. Doorgifte aan derden

4.1 Vacaturevinder.net zal uw persoonsgegevens niet zonder uw toestemming aan derden doorgeven.

4.2 Op grond van wettelijke verplichtingen kan Vacaturevinder.net ook gehouden zijn uw persoonsgegevens af te geven aan bevoegde (overheids)instanties zoals de Belastingdienst, politie, justitie en andere opsporingsinstanties.

5. Cookies

5.1 Vacaturevinder.net maakt gebruik van zogenaamde 'cookies'. Een cookie is een klein, eenvoudig bestand met gegevens dat op de harde schijf van een computer wordt opgeslagen of in de sessie van een browser staat. De cookies worden gebruikt om de website van Vacaturevinder.net beter te laten functioneren en het gebruik van de website voor u gemakkelijker te maken.

5.2 Vacaturevinder.net maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technologieën voor marketingdoeleinden:

  • Om relevante advertenties en vacatures te tonen op Vacaturevinder.net of op andere websites door middel van bijvoorbeeld retargeting;
  • Om te analyseren of gebruikers die een advertentie of vacature op Vacaturevinder.net hebben gezien, later ook de website van de adverteerder hebben bezocht;
  • Door derden zoals:
    • Google Adsense
    • Google Analytics
    • DoubleClick
    • Google Adwords

  • De cookies worden gebruikt voor het tonen van relevante advertenties en/of vacatures op Vacaturevinder.net of op andere websites, eventueel voor remarketing-doeleinden;
    Klik hier voor meer informatie over Cookies van Google.
  • Onze partners maken gebruik van cookies om te controleren of wij bepaalde advertenties of vacatures hebben getoond en om de resultaten hiervan te kunnen beoordelen.

6. Inzage persoonsgegevens

6.1 U heeft recht op inzage, verbetering, aanvulling, verwijdering en afscherming van uw persoonsgegevens, zulks overeenkomstig het bepaalde in de Wet bescherming persoonsgegevens.

6.2 Indien u van één van deze rechten gebruik wil maken, of indien u vragen heeft over dit Privacybeleid, dan kunt u Vacaturevinder.net bereiken op het hierboven vermelde adres, dan wel via het hiervoor bestemde contactformulier op de website.

7. Beveiliging

Vacaturevinder.net heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om uw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of onrechtmatige verwerking.

8. Wijzigingen in het privacybeleid

Vacaturevinder.net behoudt zich het recht voor dit Privacybeleid aan te passen. De meest actuele versie van het privacybeleid is te raadplegen via de website. Bezoek de website van Vacaturevinder.net regelmatig om ervoor te zorgen dat u bekend bent met het laatste beleid.

9. Uitschrijven

Wanneer u geen e-mail meer wilt ontvangen kunt u zich gemakkelijk uitschrijven. In iedere e-mail die u van ons ontvangt staat een uitschrijfknop en/of uitschrijflink. Zodra u op de knop of link klikt kunt u zich uitschrijven. U kunt ook contact met ons opnemen om u uit te laten schrijven, dit kunt u doen via: http://www.vacaturevinder.net/contact.php?